Istorija:
Masi vyninės istorija atspindi Venecijos regiono, Veronos apylinkių vynininkystę. Pavadinimas kilęs nuo nedidelio slėnio "Vaio del Masi", kurį XVIII-o amžiaus pabaigoje įsigijo Boscaini šeima. Šiandien MASI vyninei vadovauja jau šeštoji Boscaini šeimos karta.Vyninei priklauso dideli vynuogynų plotai Venete, Toskanoje bei tolimojoje Argentinoje. Taip pat istorinis vyndarystės ūkis Valpoličeloje, anksčiau priklausęs garsaus poeto Dantės palikuonims. Pastovus vyndarystės procesų tobulinimas bei vyno kokybės kėlimas, ilgainiui Masi vyninę pavertė išskirtinės kokybės Veneto regiono vynų sinonimu.
Produkto savybės:
Tipinis Veneto regiono raudonasis sausas vynas. Būdinga skaisčiai raudona spalva, vyšnių ir žibuoklių aromatas, subalansuotas skonis. 10 mėnesių brandinamas didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse (70%) bei mažesnėse Allier ąžuolo statinaitėse (30%).
Derinimas su maistu:
Dera su įvairiomis sriubomis, raudonosios mėsos patiekalais, šviežiu sūriu.
Patiekimo temperatūra:
18ºC