Istorija:
Privati vyno gamykla „Telavi Wine Cellar“ buvo įkurta 1915 m. Kachetijoje – geriausiame Gruzijos vyno gamybos regione. Iš kitų šį regioną išskiria derlinga žemė ir unikali geografinė padėtis: vynuogynai auga 200 – 500 m virš jūros lygio esančiame Alazani upės slėnyje.
Žaliava:
Saperavi (100%) vynuogės iš Kachetijos regiono (50% iš Kondoli vynuogynų).
Aprašymas:
Šis regioninis vynas tamsiai raudonos spalvos su violetiniais atspindžiais, ryškaus juodųjų serbentų, gervuogių ir vyšnių aromato. Skonis sodrus, sultingas, gerai subalansuotas.
Derinimas su maistu:
Tinka vartoti prie aštrių Azijos virtuvės patiekalų, desertų.
Patiekimo temperatūra:
Patiekiamas 12 - 16ºC temperatūros.